Rólunk írták

A téli hónapok állandó küzdelmei közé tartoztak a kiszáradt kezeink. Nemcsak saját magaméi, hanem gyermekeimé is. Az óvodában való gyakori kézmosás sem segített, gyakran véresre sebesedett a kis kezük. Hiába kenegettük mindenféle drágább-, olcsóbb-, gyógyszertári - kenőccsel, csak ideig-óráig segítettek. Amióta áttértünk a Rafael gyógynövényes szappanokra a probléma teljesen megszűnt. A szappan már önmagában hidratál és nem szárítja ki a bőrt, krémekre nincs is szükségünk.

 
Várandóságom harmadik hónapjában viszkető kiütések jelentek meg rajtam. Mások tanácsára kezdtem elhagyni a vegyszeres tisztálkodási szereket és próbáltam ki a Rafael szappant. A kiütések hamarosan elmúltak. Nemcsak ebben segített, hanem a bőröm szárazsága is elmúlt anélkül, hogy krémeket használtam volna. Felfedeztem azt is, hogy a már meglévő terhességi csíkjaim is halványultak, bőröm ruganyossá vált.
 

Kicsi gyermekek mellett nagyon jól jött az „Anyuka” szappan szagtalanító hatása, ráadásul a kecsketej  tökéletesen hidratálja a kezem. A darált kávészemek pedig kitűnő bőrradírként funkcionálnak.
Köszönjük a szappanokat!